Modele sala de nunti

Categories Non classé
Temps de lecture : 3 min.

Sala de Evenimente, Piscina si restaurant Reya Event Club DIN medias modelul său de afacere este Dorit de mulţi antreprenori, mai ales de CEI aflaţi la început de Drum, pentru că Ionuţ şi asociatul său au reuşit să ISI recupereze investiţia iniţială după numai Naomi Luni, iar mai devreme de 6 Luni de la pornire să intre pe profit. « Am 30 de Ani şi am absolvit cursurile Facultăţii de Informatică DIN cadrul Universitatii de Vest DIN Timişoara. Deşi un domeniu în Care locurile de Muncă se găsesc uşor, nu am profesat niciodată iar primul emploi a fost la o Firma Americana de avocatura, unde pregăteam acte si centralizam informatii. După câţiva Ani am schimbat locul de munca si am descoperit domeniul corturilor Industriale iar după ce am învăţat câte ceva despre acestea, AM Decis să o UAI PE CONT propriu. Mai exact am pus la punct cu un prieten deschiderea unei firme Care se ocupa cu importul si comercializarea de corturi Industriale, secteur care nu Era suficient de acoperit dans acel moment en Roumanie. « , ISI incepe Ionuţ povestea despre startul afacerii vente. Autorizatii necesareAutorizatie de functionare eliberată de Primaria localitătii in care se desfasoară activitatea, Autorizatie de Mediu, Autorizare DIN Punct de Al protectiei Muncii, Autorizatie PSI. Dans acest GEN de activez este vitală obtinerea avizul sanitar, Care se eliberează de către Autoritatea natională sanitar-Veterinară si pentru siguranta alimentelor. Obtinerea acestuia este conditionată de dotarea corespunzătoare a bucătăriei si existenta unor spatii pentru stocarea in conditii optime a alimentelor si a băuturilor.

Va recomandăm să cititi cu Atentie ordinului 111/2008 SIGD de ansvsa. In acest ordin veti regăsi si documentele necesare obtinerii certificatului de înregistrare sanitară Veterinară si pentru siguranta alimentelor, pentru activitătile DIN unitatile de vânzare cu amănuntul (art. 19). Atentie: chiar Dacă codurile Caen mentionner mai sus Apar in actul constitutiv va trebui să Obtineti de la Oficiul Registrului comertului un certificat Constatator cu activitătile pe care le veti desfăsura. Valoarea constructiei se poate diminua sensibilbil în cazul în care o parte din lucrari se realizeaza « în regie proprie ». Constructie si mplacement afacereintr-o astfel de afacere locatia este extrem de importanta. Restaurantul, sau mai bine ZIS COMPLEXUL ENERGETIC de Alimentatie publica, trebuie amplasat Într-o Zona relativ Centrala a localitatii si trebuie sa dispuna de o już relativ Mare. Daca ar fi vorba doar de un restaurant în care sa se organizeze nunti, botezuri si parastase locatia nu ar fi Atât de importanta, Dar tinând cont de faptul ca în Complex va functiona si un Fast-Food si un bar, care vor aduce venituri in zilele lucratoare , este important ca acest Complex sa fie amplasat Într-o Zona relativ Centrala.

Parcarea este si EA importanta atunci Când se organizeaza Evenimente. Clientii DIN SAT pot sa Vina la locale PE Jos, Dar cum la Evenimente sunt inviter de obicei si rude DIN localitatile învecinate parcarea devine Absolut necesara. Dans CEEA CE priveste dimensiane complexului de Alimentatie publica, aceasta nu trebuie sa fie mica, CEEA CE DIN pacate va genres si un cost Mare de demarare a unei astfel de afaceri. À principiu, în varianta minimala, structura complexului ar trebui sa fie urmatoarea: servicii oferitea. Restaurant-meniuri evenimenteDaca restaurantul nu este Într-o Zona Turistica atentia proprietarilor afacerii va trebui sa se concentreze catre organizarea de Evenimente. Vor trebui concereputation menus speciale pentru nunti, botezuri si Pomeni. Pentru nunti în General restaurantele ofera menus cuprinse între 125 Ron/persoana si 350 Ron/persoana. Tinând cont de faptul ca în mediul rural Lumea este mai Poutine dispusa sa cheltuie mult PE ASA Ceva se recomanda concentarea PE menus cuprinse între 125 si 200 Ron/persoana-meniul zileiin mediul rural Putina Lume este obisnuita sa mearga Într-un restaurant în timpul saptamânii pentru a mânca ceva.